Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στο 90'+5' ο ΑΟΧ (video)

Η ομάδα των Χανίων νίκησε 1-0 τον ΠΑΟ Κρουσώνα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο 90'+5' κατάφερε να λυγίσει τον ΠΑΟ Κρουσώνα ο ΑΟΧ. Το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου τα βρήκε σκούρα απέναντι στους Ηρακλειώτες του Μανώλη Παπαματθαιάκη και επικράτησαν 1-0 στο φινάλε, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καραλή, που κέρδισε ο ίδιος. Μάλιστα ο Κρουσώνας είχε δοκάρι στο 22', σε κεφαλιά του Μπάτσι. Στο πρώτο μέρος ο ΑΟΧ απείλησε στο 42', όταν το σουτ του Μαρτσάκη εξουδετερώθηκε από τον Κόλια.

Στο 49' το σουτ του Φουκαράκη πέρασε άουτ, όπως και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νύχταρη, στο 56'. Τα Χανιά απάντησαν με την κεφαλιά του Γκότοβου που μπλόκαρε ο Κόλιας, ενώ στο 69' έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όταν το σουτ του Γουέλκαμ σταμάτησε στο δοκάρι.

ΑΟ Χανιά (Σούλης Παπαδόπουλος): Μαρκαντωνάκης, Ταταράκης, Γκότοβος (77' λ.τρ. Πάτας), Γκούμας, Εσόνο, Σιλιγαρδάκης (46' Ανδρέου), Οικονομόπουλος, Καραγιάννης (46' Νύκταρης), Ευαγγέλου (46' Καμινιώτης), Γουέλκαμ (69' Μανωλάς), Μαρτσάκης (46' Καραλής).

ΠΑΟ Κρουσώνα (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κόλιας, Ταβλαδωράκης, Γκαλίτσιος, Γεωργαντζιάς (60' Φυσαράκης), Μασέλης, Χαρίσης, Πουλάκης (46' Γούλας), Μπάτσι (74' Καπετανάκης), Μαυρομάτης (90+1' λ.τρ. Σούρσος), Φουκαράκης (60' Σκουτέλης), Τριανταφύλλου (88' Βατσινάς).

Last modified onΠέμπτη, 21 Αύγουστος 2014 00:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep